Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Fucking hate them :




 -Όσους δεν ξεκολλάνε το διάφανο αυτοκολλητάκι απ' την οθόνη του καινούριου τους κινητού.....Άν ο κατασκευαστής δεν ήθελε να το βγάλεις μαλάκαρε δεν θα έιχε την ακρούλα που προεξέχει!!!



 -Όσους χρησιμοποιούν hands free και κρατάνε το κινητό στο ένα χέρι και το μικρόφωνο του hands free στο άλλο...Υποτίθεται ότι πήρες hands free για να μήν χρησιμοποιείς τα χέρια σου πανίβλακα!!!



-Όσους λένε το τηλεκοντρόλ, κομπιούτερ. Κομπιούτερ είναι ή ο υπολογιστής ή αυτό το μικρό τσέπης που κάνεις πράξεις....Δεν αλλάζεις κανάλι με κανένα απ τα δύο άρα βούλωνε και μάθε να μιλάς!!!



-Όλους όσους έχουν μούφα ηχοσύστημα στο αμάξι και παρόλα αυτά βάζουν σαικεντελιές στο τέρμα...Το πουτσοηχοσύστημά σου ψαλιδίζει τον ήχο, και εσύ δεν σπάς αυτιά σπάς αρχίδια.ΧΑΜΗΛΩΝΕ!!!



-Αυτούς που αντί για καρτούν ή κινούμενα σχέδια, λένε μίκι μάους...Ο μίκι μάους είναι καρτούν-τα υπόλοιπα καρτούν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΜΙΚΙ ΜΑΟΥΣ!



-Τους πανίβλακες που τους ζητάς να σε βγάλουν μια φωτογραφία και αυτοί με ηλίθιο βλέμμα σε ρωτάνε "ποιό κουμπί πατάω;".....ΤΙ ΠΙΟ ΚΟΥΜΠΙ ΜΩΡΗ ΛΙΝΑΤΣΑ, ΑΠ ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΥΜΠΙ ΕΒΓΑΖΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΚΟΥΜΠΙ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ!



-Τους ΣΚΑΤΩΦΛΩΡΟΥΣ (συνήθως γκόμενες)  που πέρασαν πρώτοι στην Ιατρική ή σε άλλη σχολή των 19.999 μορίων και θα τους δείς συνήθως σε δελτία ειδήσεων να λένε τα εξής:
"Εντάξει δεν διάβαζα συνέχεια, έβγαινα και έξω"
ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΜΑΛΑΚΩ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΑΠ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ!!!



-Όσους αντί να χρησιμοποιούν το + - για να αλλάξουν κανάλι στην τηλεόραση, χρησιμοποιούν τα νούμερα (συνήθως γιαγιάδες-παππούδες) και καταλήγεις να βλέπεις : 1, 12, 2, 23, 3 ή αλλιώς ΕΤ1, EXTRA 3, ΝΕΤ, Tηλεφώς, ΜEGA, Blue sky......τζίζους κράιστ....



-Τους μπαισέξουαλ...Στρέιτ εντάξει...Γκέι εντάξει....Αλλά μπάι ΌΧΙ! Δεν είσαι αναποφάσιστος είσαι πλεονέκτης και ποζεράς. Διάλεξε τρύπα και μείνε εκεί! Αλλιώς τράβα και γαμήσου ή τράβα να σε γαμήσουν!



-Αυτούς που περιγράφουν τις τηλεφωνικές συνομιλίες κάνωντας το ακουστικό με το χέρι τους...Μιλάω για την μαλακία με τον αντίχειρα και με το μικρό δαχτυλάκι...ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΜΙΜΕ!!!



-Τα ζευγάρια που στέλνουν ευχετήριες κάρτες με φωτογραφίες των παιδιών τους...Φωτογραφίες ποτέ δεν ζήτησα και ποτέ δεν κρατάω...Και απο πίσω να γράφουν "Η νεκταρία φέτος κλείνει τα 8..."
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΚΤΑΡΙΑ. ΒΥΖΙΑ ΕΒΓΑΛΕ; ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΑΣ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου