Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Ενδιαφέροντα sites #1


 Όλοι γνωρίζουμε πώς στο ίντερνετ υπάρχουν εκατομμύρια μαλακίες. Δόξα το θεό ανάμεσα σ'αυτές τις μαλακίες υπάρχουν μερικά site που είναι πραγματικά ενδιαφέροντα και άν θές, ΘΕΣ ΜΑΛΑΚΑ κούλ! Οπότε είπα να γράψω μερικά απο αυτά που βρήκα όλο αυτό τον καιρό  (πάνω απο 10 χρόνια και ΝΑΙ δεν έχω αγγίξει ποτέ γυναικείο στήθος) που ασχολούμαι με τον μαγικό κόσμο του ίντερνετ. Bουαλά:







Απίστευτη απεικόνιση του σύμπαντος απο τα πιο μικρά σωματίδια εώς το ίδιο το σύμπαν!






Εάν ασχολείστε καιρό με forums κλπ αυτό τό site θα σας ξυπνήσει μνήμες. Πρόκειτε για ένα site που γυρνάει πίσω τον χρόνο σε διάφορα sites. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε ειδικά όσοι είστε χρόνια γραμμένοι σε forums.







Σας έχει τύχει να προσπαθείτε 2 ώρες να βρείτε καμιά γαμώταινία να κατεβάσετε και τελικά να μήν κατεβάζετε τπτ; Αυτό το site είναι για όλους εσάς (εμάς) . Πιό λιτό και ευκολόχρηστο δεν παίζει, μπαίνεις τρώς στα μούτρα άπειρες τρειλεριές αποφασίζεις ποιά σ'άρεσε, την κατεβάζεις αγοράζεις ή πάς στον κινηματογράφο ή την νοικιάζεις απο βίντεο κλάμπ.







Site στο οποίο οποίο μπορείς να βρείς πώς δουλεύει οτιδήποτε, απο το πώς δουλεύει οποιοδήποτε εξάρτημα της μηχανής ενός αυτοκινήτου μέχρι το πώς δημιουργείται ένα τσουνάμι....Γενικά ΤΑ ΠΑΝΤΑ!






Ένα πολύ ενδιαφέρον site με χάρτες ανάλογα με τους διάφορους πολιτισμούς, θρησκείες, αυτοκρατορείες, πολιτεύματα και πολλά άλλα με την πάροδο των χρόνων.







 Ένα πανέξυπνο site στο οποίο βρίσκεις άτομα για να ταξιδέψεις μαζί ώστε να μοιραστείτε τα έξοδα. ΠΑΝΧΡΗΣΙΜΟ στην εποχή που ζούμε με την βενζίνη να ανεβαίνει κάθε βδομάδα. Δέν έχω ιδέα κατά πόσο είναι αξιόπιστο να πάρεις έναν άγνωστο απ το ίντερνετ και γενικότερα αν σου εγγυάται κάποιος απο το site οτι δεν θα καταλήξεις σε κανένα χαντάκι βιασμένος και απ τα μάτια.







Πόσες μα πόσες γαμημένες φορές θέλησες απλά  να τσεκάρεις ένα site και δεν μπορούσες επειδή έπρεπε να κάνεις "εγγραφή" πρώτα; Αυτό το site φιάχτηκε για να μας λύσει τα χέρια. Τί κάνει; Δημιουργεί ένα προσωρινό mail (για 10 λεπτά) έτσι ώστε να σου δώσει την δυνατότητα απλά να τσεκάρεις το κωλοsite χωρίς να δώσεις πραγματικό mail. Μετά την πάροδο των 10 λεπτών το mail διαγράφεται και ούτε γάτα ούτε ζημιά.







Σου έχει τύχει να είσαι σε μία παρέα και όταν ακούγονται λέξεις όπως πεοτσούγκρι, νταρντανομούνοβα, σεμπριές, να κοιτάς κάτω θλιμμένος γιατί δεν ξέρεις τι σημαίνουν και ντρέπεσαι να ρωτήσεις; Αυτό το site είναι για την κωλάρα σου! σένα!  Επιτέλους θα μάθεις μερικές απο τις πιο cool λέξεις και φράσεις και θα σταματήσεις να μιλάς σαν φλώρος φλώρος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου